Nyheter om Medaljen

Nyhetsarkiv

 • Vit å verdsette kvalitet

  Publisert:
  Stemningsbilde av Medaljen

  Hvert år får rundt 4 000 arbeidstakere tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste. Vis dine ansatte at du verdsetter erfaring og stabilitet!

 • Medaljebrosjyren 2018

  Publisert:
  Bilde av Medaljebrosjyren 2018

  Har du en ansatt med lang fartstid i din bedrift? Det fortjener å bli feiret. Medaljen for lang og tro tjeneste er en anerkjennelse til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver.

 • Slik bæres Medaljen

  Publisert:
  Dame med Medaljen på brystet

  Medaljen for lang og tro tjeneste er en sivil dekorasjon. Den kan bæres til galla (kjole og hvitt), smoking og mørk dress, og tilsvarende antrekk for kvinner. Medaljen kan også brukes til bunad.

 • Anerkjennelse sporer til videre innsats

  Publisert:
  Annerkjennelse sporer til videre innsats

  Da Arne Kai Skauen tok over ledelsen av Sleipner Motor for 40 år siden, var bedriften nær ved å gå konkurs. I dag er Sleipner en verdensledende produsent og har vunnet flere prestisjetunge bransjepriser.

 • Hvordan lages Medaljen?

  Publisert:
  Medaljen med gaveeske

  Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som har blitt laget av Det Norske Myntverket siden 1888 - med like stor presisjon som Nobels fredsprismedalje. Bli bedre kjent med arbeidet bak Medaljen.

 • Medaljen er en attraktiv heder

  Publisert:
  4360 medaljemottakere i 2016

  I 2017 og 2016 ble det tildelt over 4 000 medaljer. - Det viser at Medaljen er attraktiv til bruk for å hedre ansatte, sier Eli Aaserud Heiberg i medaljeteamet i Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739