Nyheter om Medaljen

Nyhetsarkiv

 • Slik bæres Medaljen

  Publisert:
  Dame med Medaljen på brystet

  Medaljen for lang og tro tjeneste er en sivil dekorasjon. Den kan bæres til galla (kjole og hvitt), smoking og mørk dress, og tilsvarende antrekk for kvinner. Medaljen kan også brukes til bunad.

 • Anerkjennelse sporer til videre innsats

  Publisert:
  Annerkjennelse sporer til videre innsats

  Da Arne Kai Skauen tok over ledelsen av Sleipner Motor for 40 år siden, var bedriften nær ved å gå konkurs. I dag er Sleipner en verdensledende produsent og har vunnet flere prestisjetunge bransjepriser.

 • Hvordan lages Medaljen?

  Publisert:
  Medaljen med gaveeske

  Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som har blitt laget av Det Norske Myntverket siden 1888 - med like stor presisjon som Nobels fredsprismedalje. Bli bedre kjent med arbeidet bak Medaljen.

 • Medaljen er en attraktiv heder

  Publisert:
  4360 medaljemottakere i 2016

  I 2017 og 2016 ble det tildelt over 4 000 medaljer. - Det viser at Medaljen er attraktiv til bruk for å hedre ansatte, sier Eli Aaserud Heiberg i medaljeteamet i Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

 • Aldersspenn gir fin dynamikk

  Publisert:
  Aldersspenn gir fin dynamikk

  Hos Apply TB legger de til rette for gode utviklings -og karrieremuligheter der både lærlinger og seniorer er verdifulle ansatte.

 • - Det er miljøskapande å heidre trufaste tilsette

  Publisert:
  - Det er miljøskapande å heidre trufaste tilsette

  Hos Helse Førde legg dei til rette for at alle tilsette skal trivast og yte sitt beste slik at du og eg som pasient skal få best mogleg behandling og pleie. Å heidre trufaste tilsette som har vore lengje i arbeid ved føretaket er derfor ein viktig del av eit miljøskapande tiltak.

Arkiv

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739