Torsdag 15. november fikk Hannestad overrakt Medaljen fra lang og tro tjeneste fra ordfører Thomas Sjøvold. - Det er en stor glede å få hedre denne helt spesielle personen. Din innsats er utrolig imponerende og vi håper å ha deg som ansatt i mange år til, sa Sjøvold.

Kjedet seg som pensjonist

Hannestad jobbet først i E-verket før han gikk over til drift av idrettsanleggene og Sofiemyr svømmehall. Da han fylte 67 år ble han pensjonist - i noen måneder. Det ble altfor kjedelig, syntes han.

Tar et halvt år av gangen

80-årsdagen er passert og Hannestad jobber fortsatt som badevakt og instruktør på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter. Der jobber han fire dager i uken annen hver uke. I tillegg er han instruktør for nye badevakter to ganger i året og hjelper vaktmesteren på Høyås når det trengs.

Han har absolutt ikke tenkt til å gi seg. - Det er helsa som bestemmer og så tar jeg et halvt år av gangen. Jeg sykler til jobb hver dag året rundt, så jeg holder meg i form. Det er moro og givende å jobbe og alle de hyggelige kollegaene gjør at jeg nok står i jobben en stund til, sier Hannestad.