Stiftelsen NORSAR er et norsk forskningsinstitutt med spesialfelt innen forskning, tjenester og programvareutvikling knyttet til seismologi og anvendt geofysikk. Det var under en høytidelig lunsj der hele NORSAR var samlet at Winnie Lindvik ble hedret. - Du har vært «mamma'n» til alle i NORSAR og hjulpet til med både private og profesjonelle ting, sa daglig leder Anne Strømmen Lycke. Dette understreket også kollega Svein Mykkeltveit. - Du er limet som har holdt organisasjonen sammen. Vi er mange personligheter og en organisasjon som styrer i mange retninger, men du har klart å holde oss sammen, sa han.

Norges Vel overrakte Medaljen

Det var Norges Vel ved Eli Aaserud Heiberg som stod for overrekkelsen av Medaljen. - Det er en glede for meg - på vegne av Norges Vel - å overrekke denne hedersprisen til Winnie Lindvik, sa Aaserud Heiberg. Hovedkontoret til NORSAR ligger på Kjeller i Akershus og Norges Vel har sitt tilholdssted på Hellerud gård, kun en liten kjøretur unna.

Jobben har hatt stor betydning

- Jeg har jo jobbet med HR (Human Resources) en stund, så jeg visste jo hva som ville komme, sa Lindvik etter overrekkelsen av Medaljen. - Da jeg begynte å tenke på det, ble jeg plutselig litt usikker på om jeg har fortjent den. Det er jo en medalje man får for lang tjeneste og tro tjeneste, men jeg konkluderte med at det har jeg, sa Lindvik.

- Jobben her på NORSAR har hatt stor betydning i livet mitt. Det har vært en innholdsrik og interessant reise på godt og vondt, sa Lindvik. - Jeg synes tiden her har vært ekstra interessant i møte med så mange spennende mennesker, både faglig, men også det sosiale. Dere har alle en bit av denne Medaljen, avsluttet Lindvik.