Utsyn barnehage var den aller første barnehagen i Fræna da den startet opp i februar 1979. Siden den gang har barnehagen hatt en fin utvikling i antall ansatte og barn. Barnehagens visjon er «med hjerte for alle». Kanskje er det derfor flere av barnehagens 22 ansatte har valgt å bli så lenge?

Hedret med Medaljen

En av de ansatte med lengst fartstid er Eva Johanne Sivertsen (52). Da barnehagen inviterte til sommerfest i anledning 40- årsjubileet for barnehagen, var det en overraskelse som lå på lur for Sivertsen. Hun ble nemlig hedret med Medaljen for lang og tro tjeneste gjennom 30 år ved barnehagen.

- Det var en ekstra fin ramme å få overraske Eva med Medaljen, sier daglig leder Linda Spjeld Olsen. Hun stod for overrekkelsen sammen med fagkonsulent i NLM-barnehagene Tove Eskeland. - Eva er stabil, engasjert, blid, snill og omsorgsfull, og både små og store er veldig glad i henne, så vi håper å ha henne her i mange år til, sier Olsen, som selv har tilbakelagt 19 år i barnehagen.

En fin gest

-Jeg synes det er flott å hedre ansatte for lang tro tjeneste. Det er imponerende at noen har stått i samme arbeid så lenge, og Medaljen er en fin gest og på sin plass, sier Olsen.

Medaljemottakeren Eva Johanne Sivertsen ble både glad og rørt. - Jeg satt stor pris på dette. Det er veldig koselig å bli husket på og få en slik takk, sier hun.

På spørsmål om hvorfor hun har valgt å bli værende på samme arbeidsplass i så lang tid er det arbeidsmiljøet Sivertsen trekker frem. - Jeg trives godt og har alltid likt å jobbe i barnehagen. Dette er en god arbeidsplass og arbeidsmiljøet her betyr mye, avsutter hun.