Elin Gilde Garvin med MedaljenDet var under Norges Husflidslags landsmøte i Molde i juni at Elin Gilde Garvin, som har overordnet ansvar for organisasjonens barne- og ungdomsarbeid, ble hedret med Medaljen.  Husflidslag, butikker og håndverkere fra hele landet var samlet og Gilde Garvin satte spesielt pris på å få Medaljen overrakt ved en slik anledning.
- At hele salen reiser seg for meg og klapper er en spesiell og rørende opplevelse. Blant deltakerne på landsmøtet var det mange kjente og kollegaer. En ramme som det gir en bekreftelse på tilhørighet, og var virkelig en fin situasjon å få prisen i, sa Gilde Garvin.

10-årsjubileum for barne- og ungdomssatsing

I anledning landsmøtet ble også 10-årsjubileet for Norges Husflidslags barne- og ungdomssatsing, Ung Husflid, markert. Dette prosjektet er det Elin som har ledet siden begynnelsen. - Noe av grunnen til at jeg har blitt i Norges Husflidslag i så mange år er hvordan jeg har fått lov til å jobbe med mange ulike prosjekter, sa Gilde Garvin. - Først jobbet jeg som husflidskonsulent i Agder, og fikk samtidig mulighet til å fordype meg i tre som materialområde. Etter det var jeg involvert i kursaktiviteten vi drev på Holmen gård, før jeg så fikk ansvar for barne- og ungdomsprosjektet vårt. Det skulle være et prøveprosjekt på to år, men nå har de to årene blitt til ti! 

Norges Husflidslag er stolte over å ha en så dyktig medarbeider som Elin Gilde Garvin, og er veldige glade for at innsatsen hennes kan vises fram og hedres gjennom overrekkelse av Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. 

 

Les mer om Norges Husflidslag