Medaljeoverrekkelse ved Lillehammer-BilGründer og styreleder Kjell Åge Skyttermoen ved Lillehammer-Bil forteller gjerne om tvillingene. - De var ansatt hos Caros Bilberging på Gjøvik og hadde også transport av nye biler fra Drammen Bilhavn og ut til bilforhandlere i det ganske land. Det ble nok lange dager med til dels ubekvem arbeidstid. - Det var familier på gang, hus skulle bygges. Jørn var etablert med familie, og da var ikke Espen langt etter. Slik er det nå med eneggete tvillinger, sier Skyttermoen.

Savnet broren sin

Firmaet var i god vekst og gutta kjørte mange lass med Peugeot til Lillehammer-Bil. - De var kvikke og raske av seg, og likandes gutter.  Jørn spurte om vi ikke kunne trenge en bilmekaniker. Vi solgte meget bra med nye biler, og det var behov for en bilmekaniker til, forteller Skyttermoen.

Jørn ble ansatt på stedet og startet 09.02.87. Det gikk ikke mere enn noen få dager før han savnet tvillingbroren sin. Den 16.02.87 var også Espen ansatt. - Begge hadde fagbrev, og vårt firma har ikke angret en dag på denne avgjørelse. Tvillingene har vært arbeidsomme, flinke, stabile og ikke minst humørspredere, med lite sykefravær gjennom alle disse årene. De har begge mottatt gullklokke ved 25 års ansettelse, sier Skyttermoen.

Service og reperasjon på 50 000 biler

Det er ikke få biler de har hatt igjennom på verkstedet. Skyttermoen har regnet ut at de til sammen har hatt over 50 000 biler inne på verkstedet til service og reparasjoner. Tvillingene er godt kjent langt utover distriktet for sin høye kompetanse og erfaring.

Lillehammer-Bil har nå fire ansatte som har fått Medaljen for lang og tro tjeneste. - Vi er glade for å ha så trofaste medarbeidere i vår bedrift, avslutter Skyttermoen.

 

Les mer om Lillehammer-Bil